voor werkgevers

Vacature? Yes please! Vacatures maken ons blij. Het is altijd weer vleiend om een vacature gegund te krijgen.

Het plaatsen van een vacature op onze website is zo gedaan en geheel gratis. U hoeft zelf niets te doen, behalve even contact met ons op te nemen. De ervaring leert dat veel werkgevers alleen vacatures publiceren op de eigen website of een gratis bericht delen via Facebook. Wat vergeten wordt is dat dit niet alleen tijd, maar ook energie en indirect geld kost.

PINEAPPLE heeft betaalde accounts op social media en jobboards. Uw directe eerste voordeel van het plaatsen van een vacature bij ons? Het kost u geen extra tijd meer en de directe kosten voor recruitment tools e.d. blijven u bespaard. U blijft de focus houden op uw business, wij dragen zorg voor uw vacature en de juiste medewerker.

Benieuwd naar de andere VOORDELEN..?

 

Uw voordelen?

Dat zijn er best een hoop 🙂

UNDER CONSTRUCTION

Jouw vacature. zichtbaar via diverse kanalen

Niet alleen staat jouw vacature op de eigen bedrijfswebsite, maar ook op die van ons! Daarnaast publiceren wij onder andere op Facebook, LinkedIn, in lokale bladen en op verschillende jobboards.

uur per dag

dagen in de week

%

zichtbaar

hoe werkt het precies?

Eigenlijk best simpel… 

Neem contact met ons op. Hoe maakt niet uit. Via LinkedIn, Facebook, Whatsapp, rook signalen… De eenvoudigste manier is natuurlijk gewoon via onderstaande ‘contact’ button. ‘Ik heb een opdracht’. Is er een duidelijk profiel voorhanden? Des te beter. Zo niet dan nemen we alles samen door, zodat wij precies weten wat u zoekt en naadloos aansluit bij toekomstige collega’s en de organisatie.

bekijk openstaande vacatures
Vacature plaatsen
Neem contact op