hovenier (junior & senior)

De opdrachtgever is al jaren actief binnen deze branche. Zij realiseren projecten op kleine en grote schaal van A tot Z. Van advies & ontwerp tot aanleg tot aan onderhoud.

uur in de week

dagen

bruto/maand

de functie hovenier (junior & senior)

wat ga je doen?

Om als Hovenier te kunnen werken bij dit bedrijf heb je vooral een sterke drive en ben je een teamspeler. Je wilt samen top projecten uitvoeren, iets moois neerzetten en onderhouden!

Je bent bekend (als junior hoeft dit niet, maar als allrounder wel) met het aanleggen van diverse soorten tuinen. Je hebt verstand van eventueel ontwerp en het lezen van een tekening. Tevens heb je wellicht al ervaring opgedaan met het aanleggen van bijvoorbeeld riolering of waterafvoersystemen. Je bent bekend met het creëren van vijvers, paden en het planten van bloemen en struikgewas.

Het Aanbod 

Je gaat als Hovenier aan de slag bij een heel leuk bedrijf op diverse locaties, o.a. regio West-Friesland. In principe kunnen de werkzaamheden door heel Noord-Holland zijn. Er hangt een goede sfeer onderling. Je collega’s zijn gewoon super leuk en je kan van ze leren! Je krijgt daarnaast een aantrekkelijk salaris uitbetaald en er zijn prima arbeidsvoorwaarden van toepassing. Salarisindicatie is € 1500 – € 2500, uiteraard afhankelijk van leeftijd, ervaring en diploma’s.

Voeg je CV toe

bekijk openstaande vacatures
Vacature plaatsen
Neem contact op